15.4.14

yeşil adidas eşofman altı

geçen ilkokul arkadaşlarımı aradım facebook'ta. soyisimlerini nasıl bu kadar net hatırlayabildiğimi de bilmiyorum. diyeceğim, piyasada ne kadar uzak durmaya çalıştığım adam varsa o şemale dönüşmüş arkadaşlarım.

faruk... "nerd" gibi bir bebeydi. pokemon manyağıydı. koca kafa diye dalga geçerdik. vestel bilgisayarları vardı 2000'lerin başında. yerde kullanırdı bilgisayarı. şimdilerde konser konser gezip ünlülerle fotoğraf çektirme hastalığına yakalanmış.

mustafa... ilk sıra arkadaşım. sarışın ve rizeliydi. başkent üniversitesi'nde okumuş. yeşil eşofman altı + scorocco anahtarı diyeyim sadece.

berrak... ilkokulda sınıfta 14-15 erkek vardı. hepsi de bu kıza aşıktı. bir seferinde "gelin itiraf edelim" demiş ve herkesin ne mal olduğunu anlamıştık. şimdilerde, kendi tercihi elbet, azer bülbülcü olmuş, kollar façalı. halbuki ailesi de düzgün bir aileydi. 

oğuz... gölbaşıspor'da topçu olmuş. belliydi, iyi top oynardı. saç stili olarak ronaldo 7 stilini benimsemiş. kariyerinde bir atılım beklemekte fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla.

yavuz... yav 90'ların sonu 2000'lerin başlarının guiza'sıydı bu bebe ya. bin tane pozisyona girerdi baldan, iyi oynadığından değil, hepsini sikimsonik yerlere atardı. evlenmiş şimdilerde, göbekten kemeri gözükmüyor. ne aceleyse amk.

daha böyle bir dolu arkadaşımı buldum. lan bir tanesi de okusun da iyi yerlere gelsin. halbuki nezih bir semtin çocukları hepsi de... ankara/yenimahalle... kaymakamlığın olduğu mahalle. moruklar parkı vesaire. barbaros ilköğretim okulu. güzeldi be.

ya sen d., sen anca eleştir koduğumun malı.

not: isimler değiştirildi.

Hiç yorum yok: